-
-
-

PAPIERENSKÉ VÝROBKY

  1. Výroba samolepiek;
  2. Výroba PUZZLES;
  3. Výroba ZAKLADAČOV.

 

Výroba samolepiek :

Produkcia samolepiek prebieha v plnom rozsahu farieb. Najbežnejšie prevedenie je však biele pričom papier môže byť aj natieraný alebo nenatieraný, podľa účelu použitia. Podložka môže byť silikónový papier ale aj fólia.

Charakteristika

Formáty :A4, A3, A3+, A2, A2+, iné formáty, príp. kotúče do šírky papiera 55 cm
Ražba : Možnosť aplikácie ražby na papier v podobe imitácie kože, prípadne imitácie ručného papiera
Gramáže :Podľa požiadavky zákazníka
Farby :Podľa želania zákazníka

V prípade záujmu je možná aj malotonážna dodávka pre menších odberateľov a pre ďalšie spracovanie. V základnom prevedení je na sklade v bežných formátoch. Výroba sa realizuje na natieracom a kašírovacom stroji ANGER (pozri obrázok uvedený pred touto kapitolou).

 

Výroba PUZZLES :

Puzzles sú vyrábané ako 100 a 500 dielikové. Prípade aj iné formáty a rozsahy podľa požiadaviek zákazníka. Značná variabilita je v zobrazovaných motívoch (exotika, zvieratká, rozprávkové bytosti a pod), tiež aj podľa jednoznačnej požiadavky zákazníka na reklamné účely. Balené v krabiciach o rozmeroch 305 x 220 x 40 mm. Vysekávanie realizujeme na vysekávacom automate Polygraph (pozri obrázok uvedený pri vysekávaní krabíc).

 

Výroba ZAKLADAČOV:

 

Prehľadné a pohodlné uloženie dokumentov, firemných materiálov a mnoho iných využití ponúkajú zakladače vyrábané u nás. Ponúkaný typ predstavuje zakladač na formát papierov A4 na množstvo od 10 do zhruba 50 papierov 80 g/m2. Zakladače je možné pripraviť z kartónov našej produkcie s ražbou alebo bez ražby, prípadne z kartónov podľa želania zákazníka. V prípade zakladača iných rozmerov je potrebné pripočítať náklad na výsekovú formu, alebo táto forma môže byť majetkom zákazníka. Vysekávanie realizujeme na vysekávacom automate Polygraph (pozri obrázok uvedený pri vysekávaní krabíc).

 

Kontakt:

Ing. Štefan Boháček, PhD.

Tel. : +421 7 59418601, Mobil : 0901 715865
Fax : +421 7 54776537
bohacek@vupc.sk